Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας

Αν και ο διακτυακός τόπος tasesta.blogspot.com δημιουργήθηκε την 1η του Αυγούστου, εντούτοις η ροή ειδήσεων άρχισε στις 10 Αυγούστου. Τα Σέστα δημιουργήθηκαν για να συγκεντρώνουν την ελεύθερη πληροφορία που υπάρχει στο διαδίκτυο και αφορά την Κεφαλονιά, την Ελλάδα και τον Κόσμο και να την μεταφέρει μέσα από την Κεφαλονίτικη οπτική γωνία. Σε όλα τα θέματα σας προσφέρεται η δυνατότητα να γράψετε άμεσα το σχόλιο και την άποψή σας, χωρίς λογοκρισία.

Σε αυτές τις 40 περίπου μέρες που έχουμε διανύσει μέχρι σήμερα γινόμαστε καθημερινά δέκτες της στήριξής σας. Χθες ξεπεράσαμε τους 500 φίλους στο Facebook, μέσω του οποίου προωθούμε σημαντικές ειδήσεις ώστε να ενημερώνεστε ακόμη πιο άμεσα. Επίσης το ιστολόγιο έχει ξεπεράσει τις 5.000 επισκέψεις (Hits) πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μέρα δεχόμαστε κατά μέσο όρο 125 επισκέψεις.

Όλα αυτά τα νούμερα δείχνουν ότι αρχίσαμε κάτι καλό. Κάτι που αγαπήσατε και τιμάτε καθημερινά με την επίσκεψή σας. Γι' αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να οργώνουμε το διαδίκτυο για να σας φέρνουμε τις πιο φρέσκες ειδήσεις αλλά και να είμαστε εδώ προσφέροντας βήμα στον οποιονδήποτε θέλει να εκφράσει την άποψή του.

Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου