Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μηδαμινή η ενίσχυση της Αστυνομίας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι 06/09/2010

Με μηδαμινή αστυνομική δύναμη ενισχύεται η αστυνομική διεύθυνση Κεφαλονιάς αφού μόνο τέσσερις (4) νέοεξερχόμενοι από τις αστυνομικές σχολές , αστυνομικοί, έρχονται να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στην τοπική αστυνομία τα οποία φτάνουν σε ποσοστά της τάξεως του 40% περίπου.

Η ένωση μας είχε επισημάνει – ενημερώσει τους αρμόδιους της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας καθώς και τον τοπικό βουλευτή ,για την μεγάλη έλλειψη της αστυνομικής δύναμης στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη τονίζοντας την αναγκαιότητα κάλυψης αυτών κενών από νεοεξερχόμενους αστυφύλακες.

Το παραγόμενο πραγματικά αστυνομικό έργο και η εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας στην τοπική κοινωνία οφείλεται αποκλειστικά στους εναπομείναντες αστυνομικούς που εργάζονται πέραν του δέοντος ,πραγματικά χωρίς ωράριο , με φιλότιμο ,με συντονισμό, δίνοντας πολύ περισσότερα από όσα παίρνουν.

Παράλληλα περικόβονται οι «παχουλοί » μισθοί των επτακοσίων ( 700,00) ευρώ των αστυνομικών που μάχονται μέρα-νύχτα , με την άνευ προηγουμένου, σημερινή εγκληματικότητα για να συμβάλουμε και εμείς στην ανάσταση της πατρίδας μας από τον οικονομικό θάνατο για τον οποίο οι έλληνες αστυνομικοί ουδεμία ευθύνη και συμμετοχή έχουν. Το ετήσιο εισόδημα του αστυνομικού , το οποίο έχει να αυξηθεί από το 2002,μειώθηκε από 3000-7000 ευρώ. .

  • Τα όρια και οι αντοχές έχουν ήδη εξαντληθεί .
  • Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας .
  • Στο δημόσιο αγαθό της ασφάλειας δεν χωρούν περικοπές και εκπτώσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος       ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Παναγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου