Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Οι περιοδίες του Παρίση

Με περιοδείες σε διάφορα μέρη του νησιού εντείνει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλ. Παρίσης.
Τη Δευτέρα το βράδυ ο Αλ. Παρίσης μετέβη στην περιοχή της Παλικής όπου συμμετείχε στο πανηγύρι του Σταυρού στη Μονή των Κηπουραίων, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, μεταξύ άλλων τον Β. Θεοφιλάτο, τον Κ. Πετράτο, την Ελπ. Κατσαϊτη, τον Βασ. Ρουχωτά και άλλους.
Την Τρίτη το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς βρέθηκε στην περιοχή της Λειβαθούς και στην Πεσσάδα, όπου παρευρέθηκε στο πανηγύρι του Σταυρού. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δυο αυτές εξορμήσεις του ο Αλ. Παρίσης έγινε αντικείμενο θερμής υποδοχής από τον κόσμο που εκφράζει έτσι την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και την υποψηφιότητά του.
Την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Κεφαλονιάς μίλησε στο BOWLING στα Τραυλιάτα σε συγκέντρωση 150 περίπου Άγγλων που διαμένουν μόνιμα στην Κεφαλονιά και ψηφίζουν, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που τους απασχολούν και μαζί να συνδιαμορφώσουν τις λύσεις για την κοινότητά τους στην Κεφαλονιά.
Κοινή άποψη όλων που παρευρέθηκαν ήταν ότι ο Αλ. Παρίσης είναι ο καταλληλότερος ώστε να καταλάβει την ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγγλική κοινότητα στην Κεφαλονιά, ενώ συμφωνήθηκε να ανανεωθεί το ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν εκτενέστερα όλα τα ζητήματα και να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις.

http://www.anexarttitos.gr/

5 σχόλια:

  1. πλάκα μας κάνεις;;;; Τι πάει να πεί κοινή άποψη όλων...;;;;ποιών όλων;;;; τι τρελή προπαγάνδα είναι αυτή!!!!!;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο του Μπάμπη Παπαδόπουλου της εφημερίδας "Ανεξάρτητος" έχει μεταφερθεί αυτούσιο.

    Λέει όμως:"Κοινή άποψη όλων που παρευρέθηκαν..."

    Λογικό δεν είναι οι συγκεντρωμένοι να εκφράζουν αυτή την άποψη? Πρόσεξε, λέω εκφράζουν, όχι ότι την πιστεύουν κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/10 13:04

    Φίλε pasdenom,ο κ.Παρίσης είπε στους Εγγλέζους οτι είναι ο καταλληλότερος να καταλάβει τα προβλήματα τους γιατί είναι ίδος με τον Τσώρτσιλ.Αφού σήκωσε τα δάκτυλα του στο σήμα της νίκης τα έβαλε σε μια μπάλα του μπόουλινγκ και έκανε strike.Οι Άγγλοι ενθουσιάστηκαν τόσο που του υποσχέθηκαν την ψήφο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχχαχααχ, οκ με κάλυψες ανώνυμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αγγλοι ειναι γνωστο οτι ειναι ηλιθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή