Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Αμερικάνικος αέρας στα παιδιά του ΑΣΚ

Γνωρίζει το άθλημα σε βάθος και πλέον αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει την πολύτιμη γνώση του και στα παιδιά της Κεφαλονιάς. Ο Αμερικανός προπονητής Μάικ Κρες (Mike Kress) θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά για μία εβδομάδα (20-27/8) αποδεχόμενος την πρόταση του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, για να διδάξει τα μυστικά του μπάσκετ σε παιδιά από 12 χρονών και άνω σε τρίωρα πρωινά προγράμματα μαζί με τους προπονητές του συλλόγου μας.



Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση του Α.Σ.Κ., ο οποίος πάντα επιθυμεί να συνεργάζεται με τους καλύτερους, δεδομένου πως ο Αμερικανός προπονητής είναι από το 2003 βασικό μέλος του διάσημου camp SBC του Θόδωρου Ροδόπουλου, διετέλεσε βοηθός προπονητή στο University of St. Francis και πρώτος προπονητής στο πανεπιστήμιο Kennedy King του Σικάγο. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην Α1 Αυστρίας.

Ο Μάικ Κρες είναι σπουδαίος γνώστης των βασικών και της λεπτομέρειας με ειδίκευση στο σουτ και πάντα πρόθυμος να δουλεύει με νέα παιδιά.

Η γνωριμία με τον Κρες έγινε μέσω του προπονητή του Α.Σ.Κ. κ. Πάνου Ματιάτου, ο οποίος συνόδευσε τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας στο SBC στη Θεσσαλονίκη και ενσωματώθηκε στο προπονητικό τιμ του καμπ αυτό το καλοκαίρι.

πηγή: askefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου