Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Σάμη-Ιθάκη-Αστακός


Από σοβαρή βλάβη της μηχανής το ferry boat «ΙΟΝΙΟ» διακόπηκε η γραμμή Σάμη-Ιθάκη-Αστακού, με ανεπανόρθωτες ζημιές στην οικονομία και των δύο νησιών!
Μετά το κτύπημα από την άστοχη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης με τους φορτηγατζήδες τώρα έχουμε νέο χτύπημα απόψε το βράδυ για να περάσουν τα καύσιμα από τον Αστακό (και να μην μείνουμε πάλι), το Ζακυνθινό καράβι της κοινοπραξίας κάνει το γύρο και πάει για το κρίσιμο για τα νησιά δρομολόγιο.
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση επιχειρηματίας της Κεφαλονιάς, υγρών καυσίμων μας είπε απόψε το βράδυ, ότι θα υπάρξει πρόβλημα καυσίμων. Εκτός της ζημιάς που έγινε ήδη από τη μη μετακίνηση των επισκεπτών και των οχημάτων προς τη Κεφαλονιά και το Θιάκη από τη Δυτική και Κεντρική Ελλάδα. Έπρεπε η πολιτεία να επαλειφθεί έγκαιρα του προβλήματος και όχι την τελευταία στιγμή να τρέχουν στον Αστακό να έρθουν το πρωί τα καύσιμα για να προλάβουμε να μην στεγνώσει πάλι η αγορά!
Μάλλον αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της Κεφαλονιάς που πρέπει να απασχολήσουν τους υποψηφίους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και όχι τα χρίσματα και οι κολακείες των «Πατρώνων». Τα νησιά μας έχουν σοβαρά προβλήματα υποδομών. Ο τουρισμός θα χαθεί αν δεν λυθούν αυτά τα προβλήματα. Ευθύνες έχουν διαχρονικά όλοι.
Κύριες Νομάρχη εσείς τι λέτε; Έως πότε θα είμαστε όμηροι των εφοπλιστών;
Το υπουργείο Ναυτιλίας που κάποτε υπήρχε τώρα ποιος θα αναλάβει της ευθύνη για τη νέα καταστροφή των νησιών μας που βρίσκεται προ των πυλών αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
πηγή : infokefalonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου