Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Aπαράδεκτος οδηγός στο ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς!

 Πρίν απο λίγο δημοσιεύτηκε στο γνωστό blog tromaktiko, η παρακάτω καταγγελεία:

Ντροπή, στον οδηγό του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς...
στο λεωφορείο νούμερο πέντε που το πρωί της τετάρτης ( χτές) μεταφέροντας τους για τρείς μέρες αποκλεισμένους( λόγω απεργίας ΠΝΟ) στην Πάτρα γονείς μου , προς το πορθμείο της Κυλήνης τους εγκατέλειψε στο σταθμό έκδοσης εισητηρίων και ανάγκασε τον καρδιοπαθή πατέρα μου να τρέξει σχεδόν 500 μέτρα μέσα στη βροχή να προλάβει το πλοίο, ο ανθρωπός κόντεψε να μείνει, η αναισθησία ορισμένων συμπολιτών δεν εχει όρια ..
Ντροπή , στην εταιρία Strintzis Ferries, που παρακράτησε την οικονομική διαφορά των εισητηρίων δηλώνοντας " χρήματα δεν επιστρέφονται..." , τα δρομολόγια της Πάτρας είχαν ακυρωθεί λόγω της απεργίας και αναγκαστικά οι επιβάτες ταξίδεψαν με πλοίο της ίδιας εταιρίας απο Κυλλήνη.
Ντροπή στους κύριους που αποφασίσαν απροειδοποίητη απεργία με συνέπεια να αποκλεισθεί ο κόσμος και να αναγκαστεί να πληρώσει τριών ημερών παραμονή στην Πάτρα (ξενοδοχείο, φαγητό, φάρμακα) που με οικονομία έφτασε το ποσό των 30
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Αναρτηθηκε στο τροκτικο σαν απαντηση στο παραπανω θεμα:
    Σχετικα με το "Απαράδεκτος οδηγός στο Κτελ Κεφαλονιάς"
    Θα ήθελα κι εγώ να αναφερθώ στην γενικότερη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ΚΤΕΛ αυτό.
    Σπουδάζω στην Κεφαλλονιά και χρησιμοποιώ το ΚΤΕΛ σχεδόν κάθε εβδομάδα για πηγαίνω στην Πάτρα.Πολλές φορές αρνούνται να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν για Πάτρα με σκοπό να εξυπηρετούν τους επιβάτες των Αθηνών επειδή το εισιτήριο είναι πιο ακριβό.Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οτι μετα την έκδοση των εισιτηρίων τις περισσότερες φορές να ταξιδεύουμε όρθιοι μέχρι το λιμάνι της Σάμης (περίπου 1 ωρα και 10 λεπτά δρόμος με στροφές).Φυσικά ο έλεγχος για υπεράριθμους επιβάτες είναι ανύπαρκτος.Συγχαρητήρια κύριοι του ΚΤΕΛ για την στάση σας απέναντι στους επιβάτες της Πάτρας...Για μένα,συμφωνα με προσωπική μου εμπειρία,είναι απο τα χειρότερα ΚΤΕΛ που έχω ταξιδέψει ποτέ.

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


    Εγω ενα εχω να παρατηρησω...σιγα μην κανει και 2 ωρες να παει στη Σαμη!!κλαψιαρη φοιτητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με όσα δημοσιεύτηκαν για το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς θα ήθελα να πω ότι πρώτων ποτέ όσα χρόνια ζω στην Κεφαλονιά ( 20) το κτελ δεν έχει δημιουργήσει κανένα τέτοιου είδους πρόβλημα...
    και σχετικά με το πρώτο δημοσίευμα ποτέ δεν ξεκίνα δρομολόγιο από την Αθηνά για Κεφαλονιά σε περίπτωση απαγορευτικού από κακοκαιρία η από απεργία και πάντα σε κάθε δρομολόγιο ο οδηγός αφήνει τους επιβάτες στην είσοδο του καραβιού . στην δεύτερη περίπτωση που μας λέει ο φοιτητής όπως σας ανέφερα έχω μεγαλώσει στην Κεφαλονιά ποτέ στο δρομολόγιο Αργοστό!
    λι – Σάμη δεν έχουν καθίσει άτομα όρθια για τη πάντα όταν υπήρχαν παραπάνω άτομα για Σάμη πάντα το κτελ βάζει 2 λεωφόροι και η διαδρομή διαρκή 30 λεπτά και όχι 1 ώρα και 10 λεπτά που μας αναφέρει εκτός εάν ο κύριος ζει σε άλλο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή