Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Με τη μπακαλιαρόπιτα επιλέγουμε ροζέ...

Μπακαλιαρόπιτα και κρεατόπιτα. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές γι' αυτές τις δύο συνταγές, που επηρεάζουν την τελική επιλογή του κρασιού. Ωστόσο, ένα πολυποικιλιακό ροζέ, με την ευχάριστη οξύτητα και τη φρεσκάδα της νιότης του, θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Περισσότερα σχετικά με τις επιλογές κρασιού στο ενδιαφέρον άρθρο της Καθημερινής: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου