Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Χαμογελάστε!

- Καραμανλής,Παπανδρέου και Παπαρήγα στον Αγ।Πέτρο

Ήταν ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου και η Παπαρήγα μπροστά στον Αγ।Πέτρο για να κρίνει αν θα πάνε παράδεισο ή κόλαση.- Λοιπόν τώρα που έχετε πεθάνει, εξαρτάται τελείως από μένα αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση. Για να πάτε στον παράδεισο, πρέπει να μου απαντήσετε τι γένους είναι το δέντρο που βλέπουμε απέναντι.Τι νομίζεις εσύ λοιπόν, Καραμανλή; Είναι το δέντρο θηλυκό ή αρσενικό;- Ε, να πάω να το δώ από κοντά.Πηγαίνει ο Καραμανλής να το εξετάσει από κοντά.- Εσύ τι νομίζεις, Παπανδρέου;- Ε, να πάω και εγώ να το δω από κοντά;Πηγαίνει και αυτός κάτω από το δέντρο και το κοιτά απορημένος...- Εσύ τι νομίζεις, Παπαρήγα. Θες και εσύ να πας να το δεις από κοντά;- Μπα, δεν χρειάζεται. Το δέντρο είναι αρσενικό.- Μπράβο, απάντησες σωστά. Πως το κατάλαβες όμως;- Ε, δεν βλέπεις τα δύο αρ* που κάθονται κάτω από το δέντρο;

- Πολιτική συζήτηση

Συζητάνε δυο φίλοι :- Γιάννη γιατί οι πολιτικοί δεν παραιτούνται όταν γεράσουν ; Τι τη θέλουν την εξουσία γέροι άνθρωποι ;- Φαίνεται , λέει ο Γιάννης , ότι μετά τα εξήντα η εξουσία μπαίνει στην θέση του σεξ ।- Δηλαδή ;,Ρωτάει ο Βασίλης .- Ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους , το κάνουν στην χώρα τους , απαντάει ο Γιάννης !

- Ο Λένιν στην Βιέννη

Κάποιος πού ήτανε μανιώδης συλλέκτης αντικειμένων που είχαν σχέση με τον Λένιν , πληροφορήθηκε ότι μια γριά στα βάθη της Σιβηρίας είχε στην κατοχή της έναν πίνακα ζωγραφικής που ονομαζόταν " Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ " και τον οποίο έψαχνε για χρόνια και δεν πίστευε ότι υπήρχε καν , και ήταν το μόνο κομμάτι που έλειπε από την συλλογή του για να την συμπληρώσει । Έτσι ξεκίνησε για την Σιβηρία , να βρει την γριά αυτή και να μάθει αν αληθεύει η πληροφορία που είχε σχετικά με τον πίνακα , ώστε να μπορέσει να τον αποκτήσει . Πράγματι έφτασε στην Σιβηρία , βρήκε την γριά και αφού συμφώνησε μαζί της πληρώνοντας όσο όσο για τον πίνακα , πήγε πίσω σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που είχε τον πίνακα και τον έφερε για να τον δείξει στον συλλέκτη . Ο πίνακας απεικόνιζε μια γυμνή γυναίκα ανάσκελα στο κρεβάτι με έναν γυμνό άντρα από πάνω της . " Ποια είναι αυτή η γυναίκα ; " ρωτάει την γριά ο συλλέκτης ." Η γυναίκα του Λένιν " απαντά αυτή ." Και αυτός ο άντρας από πάνω της ποιος είναι ; " ξαναρωτά ο συλλέκτης ." Ο εραστής της " απαντά ξανά η γριά ." Καλά και ο Λένιν που είναι ; " απορεί ο συλλέκτης ." Ε , δεν είπαμε ; Στην Βιέννη ! "


Η πιο χαμένη από όλες τις μέρες είναι εκείνη που δεν γελάσαμε.
~Nicolas Chamfort~ (Γάλλος συγγραφέας) - 1740-1794

4 σχόλια:

  1. μη ξαναβάλεις ανέκδοτα, το χιουμορ σου είναι σε επίπεδο δημοτικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ pasdenom θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις του Όρους Χρήσης που προστέθηκαν σήμερα στο blog.

    Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και χαρακτηρισμοί είτε σε χρήστες του blog, είτε σε τρίτα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε νομίζω οτι είναι προσωπικό...ο Kourgiozos είναι ενας συντάκτης με ψευδώνυμο, που απλά δε μου άρεσε το ανέκδοτό του, δεν θίγω κάποιον με ονοματεπώνυμο...., ούτε θεωρώ οτι έβρισα...

    όπως και να έχει δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι χρήστες του blog έστω και αν χρησιμοποιούν ένα ψευδώνυμο είναι φυσικά πρόσωπα. Προσβάλλονται το ίδιο με τους επώνυμους.

    Επίσης έχεις email :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή