Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοπρατείται η γέφυρα Δεβοσέτου

Μετά την ετοιμασία για την δημοπράτηση του λιμενικού έργου του Πισαετού (δημοπρατείται 28/9/2010), ετοιμάστηκε και η δημοπράτηση του έργου της γέφυρας Αργοστολίου.

Ήδη την 7/9/2010 (Αρ. Πρωτ. 3094) υπεγράφη η προέγκριση δημοπράτησης του έργου από το Γενικό Γραμματέα ΠΙΝ κ. Γεωργαλίδη και εστάλη στο Υπουργείου Πολιτισμού για την ανακοίνωση της δημοπράτησης σε Φ.Ε.Κ.

Η δημοπράτηση αναμένεται να οριστεί για τις αρχές του Οκτώβρη.


Σημειώνεται ότι η πράξη ένταξης για χρηματοδότηση του έργου υπογράφηκε πριν 3 ½ μήνες από το Γ.Γ. ΠΙΝ κ. Κ. Γεωργαλίδη και τώρα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προετοιμασίας για δημοπράτηση.

Γι’ αυτή τη προετοιμασία ο ρόλος της Νομαρχίας και του Βουλευτή κ. Σ. Μοσχόπουλου, ήταν καθοριστικός.

Ο φορέας που θα πραγματοποιήσει το έργο είναι το υπουργείο Πολιτισμού. Το έργο αφορά την αναστήλωση με στερεωτικές εργασίες (1η φάση) και τη μορφολογική αποκατάσταση (2η φάση) με προϋπολογισμό 3.151,240€.

Είναι η πρώτη φορά που το έργο χρηματοδοτείται και θα υλοποιηθεί στο σύνολο του.

- Σημείωση: Επειδή ο κ. Αλ. Παρίσης συνεχίζει, κατά τον προσφιλή μικροπολιτικό του τρόπο, να διαδίδει ότι αυτός «έκοψε» το κονδύλι για την γέφυρα, για πολλοστή φορά τον καλούμε να καταθέσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ που να πιστοποιεί αυτά που λέει.

Κατά την προεκλογική περίοδο και τα ψεύδη έχουν ένα όριο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ N.A.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου