Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ξυλοκοπήθηκε άγρια ο γιος του Στρίτζη


Ομάδα μπράβων ξυλοκόπησε και τραυμάτισε τα ξημερώματα στη Βάρη τον μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Φώτη Βασιλόπουλο και νεαρό μέλος της εφοπλιστικής οικογένειας Στρίτζη.
Προηγήθηκε επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο Frangelico στην παραλιακή λεωφρόρο Ποσειδώνος. Δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις προκειμένου το θέμα να μην λάβει δημοσιότητα.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6 το πρωί, στην οδό Θησέως στη Βάρη ομάδα 10 - 15  κρατώντας μαχαίρια, αναισθητικά σπρέι και σιδερογροθιές επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 500 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.


Κατά τη συμπλοκή ο μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο πόδι, ενώ ο νεαρός που τον συνόδευε δέχτηκε χτυπήματα με σιδερογροθιά στο κεφάλι.
Δεν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο ωστόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο τους παρέσχε τις πρώτες βοήθειες.
Οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο με τρία αυτοκίνητα. Όπως έγινε γνωστό της επίθεσης στη Βάρη είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο και συμπλοκή στο νυχτερινό κέντρο Frangelico μεταξύ του νεαρού μπασκετμπολίστα και ιδιοκτήτη καφετέριας που βρισκόταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.
Παρότι δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις, από την αστυνομία επισημαίνεται ότι η αυτόφωρη διαδικασία κινείται αυτεπάγγελτα και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Δημήτρης Μπόλαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου